Telefoonnummers per praktijk.

 

Met ingang van heden is het online-afspraken maken van start gegaan. Via de button Online-afspraakmaken IN DE GROENE BALK komt u in het menu.

 

 

De vier praktijken hebben ieder een eigen telefoonnummer. Dit nummer belt u voor het maken van een afspraak of om een vraag te stellen aan de assistente.

Van der Pluijm & van den Hogen:         0299-659041

Geerlings en te Dorsthorst:                  0299-659042

Sweers & van Sambeek:                      0299-659043

Haertlein & Gramantik:                        0299-659044

Op drukke tijden komt het voor dat u in de wacht wordt gezet. Blijf dan aan de lijn.

Het spreekuur wordt gehouden op iedere werkdag. Voor het spreekuur moet u altijd vooraf een afspraak maken.

Bij het maken van een afspraak zal de assistente vragen naar de reden van uw contact. Ze is daartoe opgeleid en doet dat om zo goed mogelijk een inschatting te maken van de aard en spoedeisendheid van uw eventuele klachten. De assistente is (net als de huisarts) verplicht om vertrouwelijk met uw informatie om te gaan.

 

Meer tijd

Heeft u meerdere klachten of vragen? Geef het aan bij het maken van de afspraak. We kunnen er rekening mee houden in onze agenda.

Wanneer het niet mogelijk is om zelf naar de praktijk te komen, dan kan de huisarts u ook thuis bezoeken. De assistente beoordeelt, eventueel samen met de huisarts, of een huisbezoek afgelegd wordt. Het huisbezoek is niet bedoeld voor mensen die geen tijd of geen vervoer hebben om naar het gewone spreekuur te komen.