Medewerkers

Pascale Haertlein

Pascale Haertlein
Huisarts

Pascale is de opvolgster van Bert van Stalborch. Zij werkt samen met Zoltan Gramantik.

Pascale is aanwezig van maandag tot en met donderdag

Zoltan Gramantik

Zoltan Gramantik
Huisarts

Ik ben Zoltan Gramantik, en ik werk op dinsdag en vrijdag in de praktijk van Pascale Haertlein. Voordat ik aan de specialisatie tot huisarts begon heb ik gewerkt als arts op de afdeling Cardiologie van het Waterland ziekenhuis. Cardiologie is daardoor nog steeds een beetje mijn hobby. Mijn voornaam is Hongaars, mijn achternaam Grieks, en mijn moeders familie komt uit Urk.

Marissa Sweers

Marissa Sweers
Huisarts

Marissa Sweers werkt samen met Patricia van Sambeek. Marissa werkt op maandag, donderdag en vrijdag. Zij is huisarts-opleider, verbonden aan het AMC. Samen met Kees van der Plas is zij als kwaliteitscoördinator verantwoordelijk voor ons kwaliteitsbeleid.  

Patricia van Sambeek

Patricia van Sambeek
Huisarts

Patricia van Sambeek is vanaf 6 november 2013 werkzaam in de praktijk van Marissa Sweers.

Gijs Geerlings

Gijs Geerlings
Huisarts

Mijn naam is Gijs Geerlings. Ik ben in 2014 afgestudeerd als huisarts aan de Universiteit van Amsterdam. Daarna heb ik enkele jaren waargenomen in een praktijk in Amsterdam. Nu ga ik met veel plezier werken in Monnickendam. Gedurende mijn carriére als (waarnemend) huisarts heb ik gemerkt dat ik de diversiteit die mijn werk biedt heerlijk vind. Wel heb ik in het bijzonder affiniteit met persoonlijke/gezinsproblematiek en met spoedeisende geneeskunde. Naast mijn werkzaamheden als huisarts ben ik nog werkzaam als docent aan de Schola Medica waar ik huisartsen opleid in de spoedeisende geneeskunde.

Juul te Dorsthorst

Juul te Dorsthorst
Huisarts

Mijn naam is Juul te Dorsthorst. Ik werk vanaf januari 2018 op dinsdag en vrijdag in de praktijk van Gijs Geerlings. Voordat ik aan de huisartsopleiding begon heb ik enkele jaren in het ziekenhuis gewerkt op de afdeling Interne Geneeskunde en op de Spoedeisende Hulp. In 2014 ben ik afgestudeerd als huisarts aan de Universiteit van Amsterdam. Sindsdien heb ik gewerkt in verschillende praktijken. Met veel plezier begin ik nu als vaste arts naast Gijs in Monnickendam. Naast de standaard zorg houd ik me graag bezig met kleine chirurgische en gynaecologische verrichtingen.

Marjolein van der Pluijm

Marjolein van der Pluijm
Huisarts

Marjolein van der Pluijm werkt samen met Lotte Struiksma in de voormalige praktijk van Bop Dijkstra.

Marjolein is aanwezig op maandag, dinsdag en woensdag.

 

Lotte Struiksma

Lotte Struiksma
Huisarts

Mijn naam is Lotte Struiksma. Ik ben samen met Marjolein van der Pluijm het vaste gezicht van de voormalige praktijk van Bop Dijkstra. Per 1 oktober 2018 werk ik op maandag, donderdag en vrijdag. Sinds 2016 ben ik huisarts, maar voor mijn opleiding heb ik ook nog bij de Verloskunde & Gynaecologie en Interne Geneeskunde gewerkt. En hoewel dat een leerzame tijd was, ben ik binnen de huisartsgeneeskunde toch het meeste op mijn plek. Ik heb dan ook ontzettend veel zin om u en Monnickendam goed te leren kennen!

Charlotte Berentzen

Charlotte Berentzen
Huisarts in opleiding

Mijn naam is Charlotte Berentzen, ik ben derdejaars huisarts in opleiding vanuit de UvA in de praktijk van Marissa Sweers. Voor de huisartsopleiding heb ik ervaring opgedaan in een verpleeghuis in Amsterdam. Mijn werkdagen zijn maandag, donderdag en vrijdagochtend. Ik ben aanwezig tot mei 2020.

Els Barendregt

Els Barendregt
Coördinerend Praktijkassistente

Mijn naam is Els Barendregt en ik werk al ruim dertig jaar als doktersassistente. Ik ben werkzaam in de praktijk van Marissa Sweers. Mijn werkdagen zijn op maandag, dinsdag en donderdag. Op maandag houd ik me bezig met de taken van de coördinerend doktersassistente. Dinsdag ochtend werk ik in de behandelkamer en verricht dan medische handelingen. s'middags doe ik administratieve taken. Op donderdag werk ik in de backoffice aan de telefoon van de praktijk van Marissa Sweers. Als extra taken doe ik de vakantieplanning en alle overige coördinerende taken. Het is fijn om in een goed team te werken als doktersassistente.

 

Annegreet de Blaauw

Annegreet de Blaauw
Praktijkassistente

Mijn naam is Annegreet de Blaauw. Ik werk 3 en een halve dag per week in de praktijk van Marissa Sweers. Vanaf 2000 doe ik dit werk met veel plezier. Mijn werkdagen zijn op maandag, woensdag, donderdag en vrijdag ochtend. Naast mijn assistente werkzaamheden houd ik mij bezig met de organisatie rondom de griepvaccinaties. Ook het begeleiden van stagiaires behoort tot mijn taken. Verder ben ik het vaste aanspreekpunt binnen de HOED betreffende de automatisering.

Chantal Bos

Chantal Bos
Praktijkassistente

Mijn naam is Chantal Bos. Ik ben sinds januari 2019 werkzaam in de praktijk van Marjolein van der Pluijm. Ik werk op maandag, dinsdag en donderdagochtend in de backoffice en op donderdagmiddag heb ik medisch spreekuur in de behandelkamer.

Janine van Dam

Janine van Dam
Praktijkassistente

Mijn naam is Janine van Dam, ik ben 49 jaar en woonachtig in Volendam. Sinds november 2017 werk ik met veel plezier in de praktijk als doktersassistente. Maandag en donderdag zijn mijn werkdagen en zit ik in de backoffice aan de telefoon. Op maandag doe ik dat voor alle huisartsen en op donderdag voor de praktijk van Pascale Haertlein.

Eline Doeve

Eline Doeve
Praktijkassistente

Ik ben Eline Doeve en werk sinds 2002 met veel plezier als doktersassistente bij de huisartsen in Monnickendam. Ik zorg samen met mijn collega Rineke voor het reilen en zeilen in de praktijk van Gijs Geerlings. U krijgt mij op maandag, dinsdag en woensdag aan de telefoon en komt mij op donderdag tegen tijdens mijn medisch spreekuur in de behandelkamer. Op woensdagochtend doe ik samen met mijn collega het huidenspreekuur.

Zohreh Karimpour

Zohreh Karimpour
Balie-assistente

Mijn naam is Zohreh Karimpour. Ik werk sinds 2007 in de HOED als balie assistente. Mijn werkdagen zijn van dinsdag tot en met vrijdag.

Anouk de Koning

Anouk de Koning
Balie-Praktijkassistente

Mijn naam is Anouk de Koning. Sinds 1 april 2015 ben ik werkzaam in de HOED. Ik werk op maandag aan de balie, op dinsdag bij huisarts Marissa Sweers aan de telefoon/administratie, op woensdagochtend assisteer ik bij het huidenspreekuur in de behandelkamer en op vrijdagmiddag heb ik medisch spreekuur in de behandelkamer.

Petra Lillo

Petra Lillo
Praktijkassistente

Mijn naam is Petra Lillo. Ik ben werkzaam in de praktijk van Marjolein van der Pluijm. Ik werk op woensdag en vrijdag in de backoffice en op maandag heb ik medisch spreekuur in de behandelkamer. Naast mijn assistente werkzaamheden hou ik mij bezig met de reizigersvaccinaties en ben ik verantwoordelijk voor het bijhouden van de protocollen.

Jolanda van Santen

Jolanda van Santen
Praktijkassistente

Mijn naam is Jolanda van Santen. Sinds juli 2015 ben ik werkzaam in de HOED Monnickendam. Mijn werkdagen zijn op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag. Voornamelijk in de backoffice als assistente van Pascale Haertlein. Op de dinsdag- en donderdagmiddag kun je mij ook in de behandelkamer tegenkomen.

Simone Schouten

Simone Schouten
Praktijkmedewerker, Medisch/financieel administratief

Mijn naam is Simone Schouten-Starrenburg. 28 uur per week ben ik werkzaam voor alle huisartsen in de HOED en voor de Stichting Gezond Monnickendam. Vanaf de oprichting van de HOED in 2007 heb ik de hele medisch financiële administratie op mij genomen. Mijn taken zijn in de loop der jaren verder uitgebreid met een administratief stuk Ketenzorg Diabetes, COPD en CVRM. Ook ben ik verantwoordelijk voor het up to date houden van de websites van de Stichting gezond Monnickendam en van de HOED. Verder ben ik het aanspreekpunt en coördineer ik de organisatie rondom de Kunst in de HOED. Mijn werkdagen zijn op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag ochtend.

Marleen Slot

Marleen Slot
Praktijkmedewerker, administratief

Ik ben Marleen Slot-Beersma en ben voor 16 uur werkzaam als administratief medewerker binnen de HOED. Dit doe ik samen met Simone Schouten. Ik hou mij onder andere bezig met personeelszaken, boekhouding,  in- en verkoop en ben het aanspreekpunt betreffende de huisvesting en voor alle facilitaire medewerkers buiten de HOED.

Rineke Uitslager

Rineke Uitslager
Praktijkassistente

Ik ben Rineke Uitslager, 49 jaar en ik werk sinds 1989 met veel plezier in de praktijk van Tony den Hollander. Ik werk drie dagen, op dinsdag doe ik medisch spreekuur in de behandelkamer, en op donderdag en vrijdag werk ik in de backoffice als praktijkassistente. Tevens geef ik reisadviezen en ben ik stage begeleider van assistentes in opleiding binnen de HOED.

Joke Bakker

Joke Bakker
diabetes verpleegkundige, Evean

Mijn naam is Joke Bakker en ik ben als diabetesverpleegkundige werkzaam bij Evean, en sinds 2008 gedetacheerd in de HOED. Samen met Belinda van Deijk zien we de patënten die diabetes hebben volgens vaste afspraken, de zogenaamde caroussel. Dit doen wij in nauwe samenwerking met de huisartsen en de assistentes. Zo geven wij vorm aan de begeleiding van diabetes type 2 patiënten. Ik heb mijn spreekuur in Swaensborch voor de mensen van de beganegrond en de 1e en 2e etage. Ook doe ik huisbezoeken bij mensen die minder mobiel zijn. Mijn werkdagen zijn in Monnickendam altijd op de woensdag. Verder ben ik ook nog werkzaam in Zaandam.

Belinda van Deijk

Belinda van Deijk
diabetes verpleegkundige, Evean

Mijn naam is Belinda van Deijk en ik werk vanaf 2008 als diabetesverpleegkundige in de HOED, samen met mijn collega Joke Bakker. Voor de bouw van de HOED was er echter al een samenwerking met de huisartsen van Monnickendam in de vorm van een spreekuur op de locatie Swaensborch.

Mijn directe werkgever is Thuiszorgorganisatie Evean, maar ik ben voor een deel gedetacheerd naar het SALT en van daaruit in de HOED werkzaam. Samen met de huisartsen en praktijkassistentes ben ik verantwoordelijk voor de begeleiding van patiënten met type 2 diabetes binnen de zogenaamde diabetescaroussel. Elke dinsdag en 1e en 4e donderdag van de maand ben ik aanwezig in de HOED. Verder doe ik 2x per jaar spreekuur in Swaensborch voor de diabetespatiënten van de 3e etage. Buiten deze uren ben ik ook werkzaam voor huisartsen in Wormer, Marken en Purmerend.

Vera Karlas

Vera Karlas
Praktijkondersteuner hart-vaatziekten en ouderenzorg

Ik werk 4 dagen in de week als praktijkondersteuner somatiek, van maandag tot en met donderdag. Mijn werkzaamheden bestaan uit ouderenzorg en hart- en vaatziekten. Maandag, woensdag en donderdag ben ik in de HOED aanwezig en tussen 13.15 en 14.00 uur telefonisch bereikbaar op nummer 659052. Op dinsdag ben ik in Swaensborch en kunt u mij via de assistente van uw huisarts bereiken. Ouderen ( cliënten ouder dan 75 jaar) die niet mobiel zijn bezoek ik ook aan huis.

Caroline Zuiker

Caroline Zuiker
Praktijkondersteuner Longziekten en HVZ

Mijn naam is Caroline Zuiker. Misschien kent u mij nog van de balie of als assistente van Pascale Haertlein . Ik ben in 2008 begonnen in de HOED als balieassistente. Inmiddels zijn we heel wat (studie) jaren verder en werk ik op dinsdag, woensdag en vrijdag als praktijkondersteuner Somatiek. Ik ondersteun de huisartsen in de zorg voor patiënten met chronische gezondheidsproblemen. Op mijn spreekuren zie ik patiënten met longklachten als astma en/of COPD en patiënten met hart- en vaatziekten of een mogelijk verhoogd risico daarop. Op woensdagochtend werk ik samen met Eline of Anouk op het huidenspreekuur in de behandelkamer. 

Monique Koeman

Monique Koeman
Praktijkondersteuner POH- GGZ, volwassenen

Wij komen allemaal uitdagingen tegen in het leven die soms onze draagkracht te boven gaat. Steun van anderen is dan van groot belang. Dit kan ook van een hulpverlener zijn zoals de POH-GGZ. Het geeft mij veel voldoening als ik een bijdrage kan leveren aan uw herstel.

Ik ben Monique Koeman en werk vanaf september 2014 als POH-GGZ in de HOED. Uw huisarts verwijst naar mij als er sprake is van klachten van psychische en/of psychosomatische aard zoals somberheid, angst- en paniekklachten, overspannenheid, slaapstoornissen, lichamelijk ervaren spanningsklachten, relatieproblemen, enz... In enkele gesprekken kunnen wij dan samen kijken wat u nodig heeft om uw klachten te kunnen verminderen. We kunnen ook samen tot de conclusie komen dat u meer nodig heeft dan dat ik u kan bieden. Dan kan ik u in overleg met de huisarts adviseren naar een externe hulpverlener gaan. ( u kunt dan o.a. denken aan een verwijzing naar maatschappelijk werk, een psycholoog generalistische zorg of specialistische zorg GGZ).

Hélène Vissers

Hélène Vissers
Praktijkondersteuner POH-GGZ, volwassenen

Mijn naam is Hélène Vissers, ik werk sinds 1 maart 2017 bij de HOED als Praktijkondersteuner GGZ volwassenen. Heeft u last van somberheid? Piekert u regelmatig? Wordt u soms overvallen door paniek? Voelt u zich gestresst en/of gespannen? Of heeft u problemen op het werk, bij de opvoeding of in uw relatie? Herkent u zich hierin dan kan u via uw huisarts een afspraak bij mij maken. Mijn werkdagen zijn op dinsdag en vrijdag. Vanuit mijn holistische visie op gezondheid ervaar ik dat lichaam en geest onlosmakelijk met elkaar zijn verbonden.Dat maakt dat wij als mens lichamelijke klachten kunnen ervaren, ook als de oorzaak niet aantoonbaar is. Samen met u kijk ik hoe we de klachten kunnen verminderen en hoe u er mee om kunt gaan. Ik werk steunend, structurerend, inzichtgevend en oplossingsgericht. Tenslotte ben ik enthousiast over de POH-GGZ functie omdat het psychologische hulp toegankelijker maakt, er snel gewerkt kan worden en ik direct met uw huisarts kan overleggen. Indien nodig kan ik u doorverwijzen naar andere hulpverleners en/of instanties waarbij ik voor u het aanspreekpunt blijf gedurende het traject.

Linda Lorier

Linda Lorier
Praktijkondersteuner POH-GGZ jeugd

Alle ouders maken zich wel eens zorgen over hun kind, want groter groeien gaat immers met vallen en opstaan en opvoeden is een hele klus. Heeft u vragen over de ontwikkeling van uw kind, over zijn gedrag, zijn emoties, school, de omgang met andere kinderen of andere zaken, dan denk ik heel graag met u mee en gaan we samen op zoek naar wat er nodig is om het beter te laten gaan. Mijn naam is Linda Lorier en ik werk sinds 1 februari 2017 op maandag en vrijdag in de HOED. Via de huisarts komt u bij mij terecht. Samen met u en uw kind/jongere onderzoek ik wat er nodig is. Misschien zijn een paar gesprekken voldoende en kunnen jullie daarmee verder. Soms is er meer nodig en denk ik met u mee waar passende hulp geboden kan worden. Naast mijn werk in de HOED werk ik ook als gezinsmaatschappelijk werker bij een instelling voor specialistische GGZ.

Noor Weidinger

Noor Weidinger
Praktijkondersteuner management

Mijn naam is Noor Weidinger en ik ben sinds 2005 werkzaam bij de HOED als POH management en beleid. Eigenlijk werd het in 2007 pas een HOED en heb ik me vanaf 2005 tot de opening in 2007 beziggehouden met veel organisatorische zaken rondom het ontstaan van de HOED. Tegenwoordig heb ik een breed takenpakket en houd ik me bezig met zowel management taken als beleidsondersteuning, personeelszaken en allerlei leuke klussen die zich voordoen.

Kees van der Plas

Kees van der Plas
Huisarts kwaliteitcoördinator

Ik was van 1975 tot 2011 huisarts in Monnickendam. Vanaf de opening van de HOED in 2007 heb ik met veel plezier met alle anderen samengewerkt. Ik ben nu weliswaar gepensioneerd, maar ik werk nog steeds voor de HOED en voor Stichting Gezond Monnickendam, nu als coördinator van het kwaliteitsbeleid. Ik doe dat samen met Marissa Sweers. De medische kwaliteit in onze HOED is hoog en dat moet zo blijven.  

Jannetje Uithuisje

Jannetje Uithuisje
laboratoriummedewerkster SALT

Mijn naam is Jannetje Uithuisje en ik werk bij het SALT. Mijn vaste werkdag in de HOED is op de woensdagochtend. Op de woensdag beginnen we om half acht, de andere dagen starten we om acht uur. Doordat ik iedere week een vaste dag aanwezig ben, leer ik het personeel en de patiënten goed kennen, en dat is prettig werken.